Uwielbiasz pyszne jedzenie i chciałbyś
zmienić tę pasję w biznes, ale nie wiesz jak zacząć? Oto lektura
niezbędna dla wszystkich ambitnych przedsiębiorców, dająca prawdziwy,
szczegółowy i osobisty wgląd za kulisy tej ekscytującej przygody.
Autorka zaprezentowała sylwetki rozpoznawalnych amerykańskich przedsiębiorców kulinarnych, między innymi: twórcę Justin's Nut Butters – producenta masła orzechowego w niepowtarzalnych smakach czy szefa Popchips – marki zdrowych chipsów.
Dzięki tym inspirującym wywiadom, otrzymasz praktyczne wskazówki, jak odnieść sukces w branży gastronomicznej, oraz:
Autorka zaprezentowała sylwetki rozpoznawalnych amerykańskich przedsiębiorców kulinarnych, między innymi: twórcę Justin's Nut Butters – producenta masła orzechowego w niepowtarzalnych smakach czy szefa Popchips – marki zdrowych chipsów.
Dzięki tym inspirującym wywiadom, otrzymasz praktyczne wskazówki, jak odnieść sukces w branży gastronomicznej, oraz:
- Jak bez znajomości i doświadczenia stworzyć markę rozpoznawalną na rynku krajowym;
- Jak umówić się na spotkanie z handlowcami dużych sieci handlowych; co musisz wiedzieć o prawnych regulacjach rynku spożywczego;
- Dlaczego mały budżet początkowy może okazać się twoim sprzymierzeńcem;
- Jakie są rady dla firm zajmujących się produktami bezglutenowymi, organiczną żywnością, winami i napojami alkoholowymi;
- Co każdy przedsiębiorca chciałby usłyszeć już na pierwszym etapie zakładania firmy;
- Dlaczego robienie tego, co się kocha, jest zawsze dobrym pomysłem.
Brak komentarzy:
Publikowanie komentarza