sobota, 11 kwietnia 2015

Wiem co jem. Przepisy z programu Autor: Katarzyna Bosacka Aleksandra Misztal

Czy można na co dzień jeść bez chemii? Czy da się unikać "sklepowej" przetworzonej żywności? Czy można jeszcze poczuć smak prawdziwego jedzenia?

Oto książka dla wszystkich, którzy lubią wiedzieć, co "wrzucają do garnka". Dla tych, którzy chcą do minimum ograniczyć konserwanty i inne dodatki, a do maksimum wykorzystać naturalne składniki odżywcze.
W książce znajduje się ponad 70 przepisów na produkty, dania i napoje, które pojawiły się w kultowym programie „Wiem co jem”. Bez konserwantów i masy chemicznych dodatków: łatwe w przygotowaniu, dostępne i pyszne!
Dzięki książce „Wiem co jem. Przepisy z programu”:
  • z łatwością zamienisz kupowane produkty na ich zdrowsze i tańsze odpowiedniki
  • będziesz mieć wszystkie przepisy z programu zawsze pod ręką
  • ograniczysz spożycie substancji chemicznych i poczujesz ogromną różnicę w smaku.
Przepisy zostały podzielone tematycznie na rozdziały, np.: ”Co tygrysy lubią najbardziej”, „Proste jak drut”, czy „Dziękuję, nie marnuję”. Przepiękne zdjęcia tworzą wyjątkowy klimat książki. Zobacz książkę

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza